Hae töihin

FINALISTIT

Finalistit Oy on b-to-c sektoriin erikoistunut out- ja in-bound alan contact center -yritys. Toimimme n. 250 työntekijän voimin Länsi-Suomessa alueen suurimpana toimijana.  Oletko törmännyt yrityksessäsi tilanteeseen missä haluttua lisämyyntiä ei syntynyt, mutta budjetoidut rahat menivät kankkulan kaivoon?

“Ihan kiva” markkinointi ja myynti on “ihan kivaa”. Väärillä lähtökohdilla toteutettu myyntikampanja ei tuo yrityksellesi sen hakemaa kasvua. Tiedämme yli viidenkymmenen miestyövuoden kokemuksella onko tuotteesi/palvelusi sopiva tehokkaaseen b-to-c myyntiin ja miten kampanjaa kannattaa lähteä toteuttamaan.

Luotamme omaan osaamiseemme ja siksi tarjoamme jokaiselle päämiehellemme “Tulos tai ulos”-budjettiturvan. Saat yrityksellesi tuotteesi/palvelusi myyntiin ainutlaatuisilla ehdoilla.  -Ostaessasi myyntipalvelun yrityksellesi meiltä, maksat ainoastaan toteutuneesta myynnistä tuotteellesi/palvelullesi. Meille sinun yrityksesi etu on ensisijaista. Sinun menestys luo menestystä myös meille.

Oletteko miettineet myynnin lisäämistä yrityksessänne? Ottamalla yhteyttä voit sopia ajan maksuttomaan myyntikartoitukseen. Kerro meille tuotteestasi, me kerromme siitä asiakkaillesi!

YHTEYSTIEDOT