Finalistit

 

 

Sinä päätät

 

 

”Normaaliksi työajaksi kutsutaan tavallisesti aikaa arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 8-16 tai 9-17. Tämä vastaa valtion ja kuntien virastojen virka-aikaa sellaisena kuin se on Suomessakin ollut 1960-luvulta lähtien. ”

 

Kyllä, suomalaisten työaika on Euroopan lyhyimpiä, mutta Meillä Finalisteilla normaaliksi työajaksi kutsutaan aikaa arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 9-16 tai 14-21. Tämä siis tarkoittaa sitä että Meillä työskennellessäsi sinulle jää joka päivä enemmän vapaa-aikaa kuin mitä normaali keskivertosuomalaisella.

 

Osa-aikaisena työskennellessäsi työvuorot ovat täysin sovittavissa omien menojesi mukaan, joten työ sopii erinomaisesti lisätienestiä tarvitsevalle opiskelijalle tai vaikka lisätulon lähteeksi toisen työn rinnalle.

 

 

 

Mahdollisuudet

 

 

”Onnistumiset eivät ole sattumaa, vaan ne tehdään.”

 

Meillä jokainen uusi työntekijä koulutetaan ja perehdytetään työhön heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Näin ollen sinun aikaisemmalla työkokemuksellasi tai koulutushistoriallasi ei ole merkitystä; Finalisteilla ratkaisee oma asenne. Olemme jatkuvasti tukenasi ja mukana kehittämässä sinusta myynnin rautaista ammattilaista ja haluamme auttaa sinua yhdessä savuuttamaan tavoitteesi.

Finalistit on pitkaikainen toimija joka etsii talon sisältä osaajia vastuutehtäviin. Pitkä kokemuksemme telemarkkinoinnista on poikinut monia menestystarinoita Finalistien sisällä. Meille ei riitä, että sinä ansaitset hyvin ja olet hyvä; Koulutamme sinua jatkuvasti, autamme Sinua olemaan parempi. Finalisteilla voit olla varma, että hyvin tehty työ huomataan.

 

 

Palkitseminen

 

”Työ on hauskempaa kuin huvi”

 

Pöytäviirit, kunniamerkit, pokaalit, lämpimät kädenpuristukset jne. –Joo. Kannustimina ne ovat ”ihan kivoja”. Kuvittele, että hyvin tehdystä työstä saatkin palkinnoksi vaikkapa uudenkarhean henkilöauton kaikilla herkuilla tai kahden hengen risteilylahjakortin Karibialle? –Meillä sinun ei tarvitse kuvitella. Kaikki nuo edellä mainitut palkinnot ovat lähteneet meiltä Finalisteilta työntekijöillemme kiitoksena hyvin tehdystä työstä.

 

Tuntuvan palkan lisäksi jaamme jatkuvasti ainutlaatuisia palkintoja henkilöstöllemme. Nämä kaksi asiaa yhdistettynä Suomen parhaimpaan työilmapiiriin takaavat Sinun viihtymisen Finalisteilla. Tule haastatteluun kuulemaan lisää!